| Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? | |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mondi Bordidrejtues

Anëtarësuar : 26/11/2010
Postime : 3474
Vendodhja : Always where I need to be...:)
Mosha : 36
 | Titulli: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Sun Feb 27, 2011 10:14 pm | |
| Cila është gjeja e pare qe bëni mbasi te bëni dashuri sex ??? _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

Anëtarësuar : 31/01/2011
Postime : 443
Vendodhja : Diku Larg
 | Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 3:55 am | |
| hahahahahahahaahahahhhhaahhhaahh | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 8:06 pm | |
| - @Nora@ shkruajti:
- hahahahahahahaahahahhhhaahhhaahh
pas cdo sexi qeshesh me te madhe ti ??? Sa mire eshte kjo  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:13 pm | |
| e rraf te dashurin hahahahaahaahaahha shaka kur ta pervoj te trgoj  | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:15 pm | |
| Pse nuk ishte e qeshura qe ben se pari pas sexit !!! Ishalla ste shkon larg se me bjen me prit gjat ta dij  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:21 pm | |
| ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha hahahaahahahahahahahhahahaahaahahaahahahahahahahahhahahahaha me lot po qesh ufffffffffffffffffff | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:22 pm | |
| - @Nora@ shkruajti:
- ahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaha
hahahaahahahahahahahhahahaahaahahaahahahahahahahahhahahahaha me lot po qesh ufffffffffffffffffff Mos qesh me lot po me ze hahahhahaha. _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:25 pm | |
| po ti qka ben mbas sexyt trgo per veten tende nje her .. | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:28 pm | |
| hahah une per vete te tregoj , gjeja e pare qe bej eshte ta bej nje dush me uje te ngrohte  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:40 pm | |
| ahhaahhaahahahahahaahahahhaahahaha po nese nuk ke rrym qka ben se ju ne shqiperi dhe kosove keni problem per rrym haahahahahahaahaahahahahaaha | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:48 pm | |
| hahahahhaha po nese ska rrym vazhdojme edhe njeher derisa te vije rryma  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:52 pm | |
| ahahahaahahahahaahhahaahahahahahahahaahhahahahahahaahahahahahahahahahahhaahahahahahahaahhahahhahhahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahah | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Mon Feb 28, 2011 9:56 pm | |
| Ti vetem po qeshesh para dhe pas  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Tue Mar 01, 2011 12:35 am | |
| Jo jo une per veti mbas sexyt kam deshir te rri ne shtrat (kuptohet mbas dushit)hahhah | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Tue Mar 01, 2011 12:39 am | |
| ahahhaha te ben mire dushi pas sexit , relaksohesh dhe prape ne shtrat ahhaha _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
@Nora@ Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Tue Mar 01, 2011 12:56 am | |
| hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahaahahahahahaahahahahha normal pastaj fillon rundi dyt hahahahahahhaa | |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Sun Jan 01, 2012 7:26 am | |
| kur ta provoj do e them _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Wed Jan 04, 2012 2:54 am | |
| Une pushoj nje cik dhe pastaj hopaa ne aksion  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? Wed Jan 04, 2012 2:57 am | |
| e pse thua qe je single pastaj??? _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Titulli: Re: Gjeja e pare qe beni mbas sexit ????  | |
| |
|
 | |
| Gjeja e pare qe beni mbas sexit ???? | |
|