Titulli: Re: Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ? Sun May 08, 2011 12:47 am
LULZIM BASHA AI E MERITON FITOREN NE TIRANE VETEM AI..TE VOTOJNE TE GJITHE SOT LULZIM BASHEN LIDERIN....
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
Mondi Bordidrejtues
Anëtarësuar : 26/11/2010 Postime : 3474 Vendodhja : Always where I need to be...:) Mosha : 36
Titulli: Re: Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ? Sun May 08, 2011 12:50 am
Sipas sondazheve te bëra Lulzim Basha kryeson për kreun e Tiranes. E meriton nje fitore bindëse.
_________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
Titulli: Re: Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ? Sun May 08, 2011 12:53 am
[url=http://www.shqiperia .com]www.shqiperia.com[/url]shikoni ketu nje rezultat bindes qe te merni vesh qe ne Tirane do te fitoje BASHA DHE VETEM AI....BASHA BASHA
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
@Nora@ Bordidrejtues
Anëtarësuar : 31/01/2011 Postime : 443 Vendodhja : Diku Larg
Titulli: Re: Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ? Mon Jun 20, 2011 10:34 am
eeeeee kush fitoj aaaaaaa
Sponsored content
Titulli: Re: Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ?
Zgjedhjet e 8 majit po afrojnë, si mendoni ju kush do e fitojë bashkinë e Tiranës ?