| Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? | |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mondi Bordidrejtues

Anëtarësuar : 26/11/2010
Postime : 3474
Vendodhja : Always where I need to be...:)
Mosha : 36
 | Titulli: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Sun Aug 07, 2011 11:24 pm | |
| Në çdo lidhje ndodh qe dikush mund te jete i lumtur ndërsa tjetri jo. Por pa lumturinë e partnerit si mund te jemi te lumtur vet?
Po ju si mendoni? _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
Laksi V.I.P

Anëtarësuar : 06/11/2011
Postime : 1088
Vendodhja : Në brendësi të Lëkurës sate
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Mon Nov 07, 2011 12:39 am | |
| Une per vete me e Lumtur ndjehem kur jam e vetme,,se sa kur jam ne Lidhje me dike | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Mon Nov 07, 2011 9:51 pm | |
| - Laksi shkruajti:
- Une per vete me e Lumtur ndjehem kur jam e vetme,,se sa kur jam ne Lidhje me dike
Akoma spaska arrite te te beje dikush te lumtur taman se nuk thua keshtu. Po sido qe te jete eshte mire kur te jesh i/e lumtur edhe vete. _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
Laksi V.I.P

| Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Tue Nov 08, 2011 11:36 pm | |
| Eshte e vertet kjo qe thua...Dikur kisha nje dashuri,,por kurr nuk arriti te me beje te Lumtur | |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

| Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Wed Nov 09, 2011 12:52 am | |
| Gjithsesi sben te deshperohet njeri nga kjo. Ska qene aq e forte sa te te beje te lumtur. _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
Memories Bordidrejtues

Anëtarësuar : 24/12/2010
Postime : 598
Vendodhja : Nen Hijen tende,,,
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Wed Nov 09, 2011 3:19 am | |
| Dhuroo diqka qe te jet anasjelltas ....( mpuq mpuq loqka mue )  sa do qe te kemi tgjitha ! jeta vet bahet bajate diqka breee se gjith njesoj ihaa.... | |
|
 | |
Laksi V.I.P

| Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Wed Nov 09, 2011 9:44 am | |
| Kam qene aq sa kam pas force,,sa s'kam pas s'kam pasur c'te beje hahaha | |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Fri Jan 13, 2012 3:15 am | |
| Jep nga vetja qe te japin edhe te tjeret per ty, nese vete nuk je e lumtur nuk mund ta besh te lumtur as dike tjeter _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Fri Jan 13, 2012 3:17 am | |
| Jep nga vetja ate qe do te doje te kishe ti per veten tende....nese mendon qe lumturia e tjetrit je ti atehere dhuroji atij shoqerine per ta bere te lumtur.... _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
Kingiaburrel Bordidrejtues

Anëtarësuar : 17/05/2012
Postime : 507
Vendodhja : Qyteti i Gangstereve(Burreli)
Mosha : 25
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? Thu May 17, 2012 5:27 pm | |
| Si te jet i lumtur personi qe dua,edhe un jam e lumtur pasi ai eshte lumturia per mua. _________________ Jeta esht nje genjeshter e bukur;ndersa jeta nje realitet i hidhur.
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Titulli: Re: Lumturia jote apo lumturia e personit qe do?  | |
| |
|
 | |
| Lumturia jote apo lumturia e personit qe do? | |
|