Laksi kafet si une sdin kush me maru , ne goje te shkrihen hahah
po mua me harrove???
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
Mondi Bordidrejtues
Anëtarësuar : 26/11/2010 Postime : 3474 Vendodhja : Always where I need to be...:) Mosha : 36
Titulli: Re: Mondi Sat Dec 17, 2011 3:15 am
mace shkruajti:
Mondi shkruajti:
Laksi kafet si une sdin kush me maru , ne goje te shkrihen hahah
po mua me harrove???
mace eja eja se ty ste harroj jo , nje per ty se na u ktheve prape
na ke munguar
_________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
Laksi V.I.P
Anëtarësuar : 06/11/2011 Postime : 1088 Vendodhja : Në brendësi të Lëkurës sate Mosha : 36
kafe per te tere sbehet llaf ejani ne sarnde dhe jua jap me gjithe qejf.....
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
Mondi Bordidrejtues
Anëtarësuar : 26/11/2010 Postime : 3474 Vendodhja : Always where I need to be...:) Mosha : 36
Titulli: Re: Mondi Sun Dec 18, 2011 4:36 am
mace me qef do vijme te pime kaffe me ty , dhe se lem pa ardhe jo
_________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
Laksi V.I.P
Anëtarësuar : 06/11/2011 Postime : 1088 Vendodhja : Në brendësi të Lëkurës sate Mosha : 36
Laksi V.I.P
Titulli: Re: Mondi Fri Jan 06, 2012 9:36 am
o Mondi ec mor degjoje kengen qe e kam sjell ketu per ty hahaha
Kingiaburrel Bordidrejtues
Anëtarësuar : 17/05/2012 Postime : 507 Vendodhja : Qyteti i Gangstereve(Burreli) Mosha : 25
Titulli: Re: Mondi Thu May 17, 2012 4:46 pm
ja kalofsh sa me bukur mor mondi
_________________ Jeta esht nje genjeshter e bukur;ndersa jeta nje realitet i hidhur.
Mondi Bordidrejtues
Titulli: Re: Mondi Thu May 17, 2012 8:52 pm
FLM Simpatike. Do kalojme mire se bashku duke pire kafe ketu
Kingiaburrel Bordidrejtues
Anëtarësuar : 17/05/2012 Postime : 507 Vendodhja : Qyteti i Gangstereve(Burreli) Mosha : 25
Titulli: Re: Mondi Mon May 28, 2012 3:37 am
na prit mir o mondo...
_________________ Jeta esht nje genjeshter e bukur;ndersa jeta nje realitet i hidhur.
Mondi Bordidrejtues
Titulli: Re: Mondi Mon May 28, 2012 7:39 pm
Me se miri ku eshte e mundur , jam mikprites i madh une