| Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! | |
|
Autori | Mesazh |
---|
Mondi Bordidrejtues

Anëtarësuar : 26/11/2010
Postime : 3474
Vendodhja : Always where I need to be...:)
Mosha : 36
 | Titulli: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Sat Nov 19, 2011 8:01 pm | |
| Çka mendoni pse shuhen dashurit e mëdha ,kush është fajtor , Njeriu apo Fati...!? _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
Laksi V.I.P

Anëtarësuar : 06/11/2011
Postime : 1088
Vendodhja : Në brendësi të Lëkurës sate
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Tue Nov 22, 2011 10:37 am | |
| Nganjehere njeriu,,por nganjehere eshte edhe vete FATI | |
|
 | |
The Godfather Anëtar/e

Postime : 249
Vendodhja : I ulur ne karrigen time
Mosha : 37
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Wed Nov 23, 2011 12:58 am | |
| Mendoj se njeriu e ben fatin vete. Dhe fajtor eshte vetem njeriu. _________________  | |
|
 | |
Laksi V.I.P

Anëtarësuar : 06/11/2011
Postime : 1088
Vendodhja : Në brendësi të Lëkurës sate
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Sat Nov 26, 2011 6:07 am | |
| Une mendoj qe nganjehere eshte edhe vete fati,,sepse kur diqka nuk eshte e shkruar nga ZOTI,,s'mund te jesh bashke | |
|
 | |
kingjaburrrel Anëtar/e

Anëtarësuar : 06/01/2012
Postime : 23
Vendodhja : burrrel
Mosha : 25
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Fri Jan 06, 2012 4:17 am | |
| Njeriu e shkruan dhe e jeton fatin e tij dhe ai ka gisht vete ne nje lidhje dashurie. | |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Fri Jan 06, 2012 4:21 am | |
| Nese shuhet nuk ka qene dashuri......gjithsesi gjithmone na zhgenjejne njerezit... _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
sweety Bordidrejtues

Anëtarësuar : 29/04/2011
Postime : 2345
Vendodhja : sarande
Mosha : 28
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Fri Jan 06, 2012 4:22 am | |
| Sepse asgje nuk eshte e perjetshme. Ne ndryshojme ne kohe, ne varesi te vendit ku jetojme dhe njerezit qe na rrethojne, dhe dashuria do ndryshoje, mund te shuhet, ose shtohet. Varet. Fajtor njeriu? Eshte vet jeta. _________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
| |
|
 | |
Kingiaburrel Bordidrejtues

Anëtarësuar : 17/05/2012
Postime : 507
Vendodhja : Qyteti i Gangstereve(Burreli)
Mosha : 25
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Fri May 18, 2012 12:01 am | |
| nuk mendoj se ka gisht fati ne nje lidhje dashurie;esht vete njeriu ai aqe e shkaterron nje lidhje dashurie me tradhetit dhe kurthet e tij _________________ Jeta esht nje genjeshter e bukur;ndersa jeta nje realitet i hidhur.
| |
|
 | |
Mondi Bordidrejtues

Postime : 3474
Vendodhja : Always where I need to be...:)
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! Fri May 18, 2012 12:06 am | |
| Edhe une mendoj se njeriu e ben vet fatin e vet dhe njeriu eshte vet ai qe shkaterron ose nderton nje dashuri te madhe  _________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Titulli: Re: Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?!  | |
| |
|
 | |
| Pse shuhen Dashurit e mëdha, kush eshte fajtor Njeriu apo Fati ...?! | |
|