Titulli: Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe? Wed Jan 18, 2012 8:44 am
Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe?
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
Titulli: Re: Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe? Wed Jan 18, 2012 8:45 am
1 Komb, 1 Shtet, 1 Popull dhe 1 FLAMUR KUQ E ZI !
JEMI NJE !!!
_________________ Nese juve ju mugon dikush ne bote, për mua jeni ju qe i mungoni botes. - YLL! kam gjak, kam emer.... Shqiptar me shpirt,Sarandiote me zemer!!!
Mondi Bordidrejtues
Anëtarësuar : 26/11/2010 Postime : 3474 Vendodhja : Always where I need to be...:) Mosha : 36
Titulli: Re: Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe? Wed Jan 18, 2012 9:19 pm
Kosova dhe Shqiperia eshte nje Komb por fatkeqesisht per momentin jane dy shtete. Por do kete vetem nje Shqiperi te madhe, nje flamur Kuq e Zi dhe nje gjuhe Shqipe.
_________________ Ca pika shiu rane mbi qelq, Per ty une befas ndjeva mall, Jetojmë të dy në një qytet, Dhe rrallë shihemi sa rrallë.
Kingiaburrel Bordidrejtues
Anëtarësuar : 17/05/2012 Postime : 507 Vendodhja : Qyteti i Gangstereve(Burreli) Mosha : 25
Titulli: Re: Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe? Thu May 17, 2012 5:11 pm
Jemi nje komb edhe pse me dy shtete te ndryshme;por kemi gjuhen edhe gjakun e trupit te njejte(kuq e zi)
_________________ Jeta esht nje genjeshter e bukur;ndersa jeta nje realitet i hidhur.
Sponsored content
Titulli: Re: Kosova Dhe Shqiperia ,dy Shtete apo dhe Dy Kombe?